Route

Vanuit Lelystad

Vanaf de A6: neem afslag 14 “Emmeloord” en ga links de Hannie Schaftweg op. Bij de 1e rotonde ga je naar rechts de Titaniumweg welke overgaat met een bocht naar rechts in de Verlengde Gildenweg. Vervolg de route en neem de 2e weg naar links: “Assemblageweg”. Vervolgens 2e weg naar rechts: “Bedrijfsweg”. Je bereikt de bestemming aan de rechterkant.

Vanuit Joure

Vervolg de A6 richting “Nagelerweg, Lelystad, Amsterdam” en neem afslag 14 “Emmeloord, Nagele” en ga rechts de Hannie Schaftweg op. Bij de 1e rotonde ga je naar rechts de Titaniumweg welke overgaat met een bocht naar rechts in de Verlengde Gildenweg. Vervolg de route en neem de 2e weg naar links: “Assemblageweg”. Vervolgens 2e weg naar rechts: “Bedrijfsweg”. Je bereikt de bestemming aan de rechterkant.

Vanuit Kampen

Vanaf de N50 ga je de A6 op richting “Nagelerweg, Emmeloord-West en Lelystad”. Neem afslag 14 “Emmeloord, Nagele” en ga rechts de Hannie Schaftweg op. Bij de 1e rotonde ga je naar rechts de Titaniumweg welke overgaat met een bocht naar rechts in de Verlengde Gildenweg. Vervolg de route en neem de 2e weg naar links: “Assemblageweg”. Vervolgens 2e weg naar rechts: “Bedrijfsweg”. Je bereikt de bestemming aan de rechterkant.

Parkeren

Campevent NOP zorgt voor parkeergelegenheid voor de aanwezige bedrijven. Zij mogen parkeren op het terrein van onze buren aan de rechterkant: Loonbedrijf Klompe B.V. (Bedrijfsweg 15).